15-16.12.2014 jauhemaalauskurssi Nordson / AA-Tekno

marraskuu 3, 2014

AA-Tekno Oy järjestää 2-päiväisen jauhemaalauskurssin Saksassa 15-16.12.2014 yhdessä Nordsonin kanssa. Kurssi sopii vasta-alkajille kuin myös vanhoille konkareille jotka haluavat syventää tietojaan jauhemaalauksen parissa ja tutustua uusiin teknologioihin.

Kurssin pääteemoja ovat jauhemaalaus, jauhemaalausprosessi, sähköstaattisen jauheenlatauksen teoriaa, tietoa uusimmista tekniikoista ja käytännöistä, tietoa tiheän olomuodon jauheensiirtojärjestelmistä (HDLV), Color on Demand (COD) järjestelmästä, maalauspistoolien asetukset ja perussäädöt, ruiskutuksen tehokkuuden optimointi ja käytännön harjoitukset Nordsonin nopean värinvaihdon järjestelmällä.

Kurssin järjestäjä Nordson  on maailman suurin jauhemaalausjärjestelmien toimittaja, joka on varmasti tutustumisen arvoinen kaikille jotka haluavat parantaa maalaamonsa tehokkuutta ja kannattavuutta.
Lisätietoja kurssin sisällöstä ja ilmoittautumiset kurssille yhteydenottolomakkeen kautta tai Petrik Eklundille.

 

Ajankohtaista