Encore LT Manuellt pulversystem

Encore LT Manuellt pulversystem

Encore LT-pulverpistol har den bästa vikt/balanskombinationen på marknaden och ergonomisk design blir målarens jobb lättare.

Systemet har en ny pistol och en helt digital styrenhet som är lätt att använda och erbjuder konstana, upprepningsbara lackeringsresultat. Med Nordsons patenterade Select Charge®-teknik erbjuder även Encore LT-systemet användare möjligheten att snabbt välja bland en uppsättning förprogrammerade inställningar för att garantera det bästa resultatet för ett stort urval av produktionsförhållanden – inklusive beläggning av djupa håligheter, omlackering och metallicpulver.

Tillgänglig som ett mobilt matningssystem med vibrerande boxmatning, system med fluidiseringsbehållare eller monterad på en skena eller en vägg.

Egenskaper och fördelar

  • AFC-styrenhet (automatic feedback current) som automatiskt styr optimal elektrostatisk spänningsladdning baserat på avståndet mellan pistolen och objektet.
  • Robust men lätt, Encore LT kommer med en oslagbar 5 års garanti på kaskaden som standard!
  • Styrenhet för lufttryck i ”closed loop” som garanterar upprepningsbara lackeringsresultat oavsett om lufttrycket i fabriken varierar.
  • Ny, helt digital styrenhet som är lätt att använda
  • Leverar 100 000 volt för maximal överföringsgrad

Mindre delar och en lättillgänglig design för problemfritt underhåll

Encore Bar Mount Photo #1

Encore Cup Gun

Encore dolly-01b-final-01-04-08-EM

Encore LT VBF Mobile System

Ladda PDF